Kirjallizussanasto suvikarjalaksi da muuzikkusanasto livvinkarjalakse

Katerina Paalamo on ruadan äijän sanastoruaduo omie nuoren suvikarjalan kirjakielen kurssoi varoin. Sanastoloin levendämine jatkuu, da julguamma niidä elvytysprojektan blogassa. Suvikarjalan taidosanastoloista julguamma enzimäzeksi kirjallizussanasson. Siidä löydyy keskehistä kirjallizuoh liittyjiä sanua.

Linkka kirjallizussanastoh suvikarjalaksi.

Kuva: Pixabay

 

 

 

 

 

 

Sanastoruadoh liittyjie kirjutuksie voibi lizäksi lugie elvytysprojektan blogasta Sanaine karjalakse -oččikon alda.

Linkka Sanaine karjalakse -kirjutuksih.

Elvytysprojektan blogas on täl nedälil jullattu muudugi taidosanastuo: Sanna Mylläri da Timoi Munne ollah luajittu muuzikkusanaston livvinkarjalakse. Taidotiemoih liittyjen on myöhembä tulemas ližiä sanastuo sežo suvikarjalakse.

Linku muuzikkusanastoh.