Pereh- da ukonkuarisanasto on jullattu nyt kolmella murdehella

Elvytysprojektan blogassa jullattih jo mulloin sygyzyllä pereh- da ukonkuarisanasto livvinkarjalaksi, kudaman ollah kiännetty Natalia Giloeva, Milla Tynnyrinen da kiännöseminuaran opastujat. Sanastoh on kerätty yhteh perindehellistä karjalaista perehsanastuo, da se tuttavussuttau uudeh, seksualizuon da sugupuolen moninazutta koskijah sanastoh.

Pereh- da ukonkuarisanasto on jullattu nyt vielä vienan- da suvikarjalaksi. Vienankarjalaksi sanasson on kiändän Olga Karlova da suvikarjalaksi Katerina Paalamo.

Linkka sanastoh vienankarjalaksi.

Linkka sanastoh suvikarjalaksi.

Linkka sanastoh livvinkarjalaksi.

Sateenkaarin väreissä oleva päivänkakkara. Marketta. Kukka.

Kuva: Pixabay

 

 

 

 

 

 

Blogin Sanastoryhmän sanastoja -čupušša on jullattu lisäkši Milan perehen päivä -kirjua varoin luajittu šanašto, kumpasen kielet ollah vienankarjala, šuomi ta venäjä. Eččošanojen jälkeh on annettu ni niijen taivutušmuuvvot, kumpasien varašša on kepiempi šuattua tiijuššetut šanaset virkkehih. Šiinä 30-sivusen šanaluvettelon luatijat ollah Olga Karlova ta Elena Rapa.

Linkki šanaluvetteloh.

Milan perehen päivä -kirja

Milan perehen päivä -kirja. Kuva: Karjalan Sivistysseura