Työtä-karnevaalit 17.9.2022 – tule kuulemaan humanistisen osaston työelämäyhteistyöstä

La 17.8.2022, Kimmel Työtä-karnevaalit. Kuvassa Janne Kataja, Timo Lavikainen, Sari Havas ja Ismo Apell. Logot: Joensuun kaupungin työllisyyspalveluts, Luotsi Joensuu, Vipuvoimaa EU:lta, ELY-keskus, Business Joensuu, TE-toimisto, Turpotalli, EU, HUMUS, UEFHumanistisen osaston työelämäyhteistyö on mukana Työtä-karnevaaleilla lauantaina 17.9.2022. Sokos Hotel Kimmelissä. Klo 10–15 järjestettävässä tapahtumassa työnantajat ja työntekijät kohtaavat tositarkoituksella. Tervetuloa pisteellemme kuulemaan osaston työelämäyhteistyöstä ja yhteistyömahdollisuuksista!

Mukana on yli 80 rekrytoivaa työnantajaa eri aloilta. Työnhakijat voivat tapahtumassa etsiä työpaikkoja, esittäytyä työnantajille ja tutustua alueen yrityksiin. Tapahtuma on oiva tilaisuus verkostoitumiselle ja kiinnostavien organisaatioiden kartoittamiselle, vaikka työtä ei juuri nyt hakisi. Opiskelijoille tapahtuma sopii myös kandidaattivaiheen portfolioon työelämätapahtumaksi.

Valtakunnan ykkösviihdyttäjät Janne Kataja, Timo Lavikainen, Sari Havas ja Ismo Apell auttavat rennolla otteella työnantajia ja osaajia kohtaamaan toisensa. Loista työhaastattelussa -pisteellä näyttelijä Sari Havas sparraa työnhakijoita koko päivän ajan. Kello 11 alkavat pikadeitit, jossa voi antaa itsestään lähtemättömän vaikutelman työnantajille ja osallistua arvontaan. Kello 14 Janne Kataja juontaa Työllisyyden Täysosuman.

Rekrytapahtuman järjestää Joensuun työllisyyspalvelujen Luotsi-hanke. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Lue lisää Luotsi Joensuun sivuilta. (linkki avautuu uudelle välilehdelle).