Vuotamma Äijiäpäiviä -kalendari suvikarjalaksi

Suvikarjalan paginakurssalla on luajittu kaikkien Äijiäpäiviä vuottajien da karjalan kielestä kiinnostunuzien lugiettavaksi Vuotamma Äijiäpäiviä -kalendari, kumbazessa jogahizen päivän kohalda löydyy Äijähpäiväh libo keviäh liittyjä sana da sanah liittyjä teksta. Julguamma kalendarikirjutuksie joga päiviä kogo kevätkuun aijan kuun loppuh, Äijähpäiväh suaten elvytysprojektan blogassa da Karjalan kieli eläy -sivulla Facebookassa. 

Paginakurssan opastujat ollah kirjutettu kevätkuun jogahizen päivän kohalla pienen, sen päivän sanah liittyjän kirjutuksen, ezimerkiksi vuoropaginan, sellityksen libo syömisreseptan, libo ečitty sanoih liittyjie sananpolviloi. Kalendarissa on suurehpyhäh, srašnoih nedälih, Äijähpäiväh dai keviäh liittyjiä uutta da vanhua sanastuo. Kalendarin pohjana on käytetty kurssan opastajan Katerina Paalamon luajittuo Äijähpäiväh liittyjiä sanastuo.

Linkka kalendarih.

Linkka sanastoh.