Sanoma Pron e-kirjapalvelut Talentumille: palvelujen verkko-osoitteet ovat muuttuneet

Sanoma Pro on myynyt B2B-liiketoimintansa Talentumille. Mm. Sanoma Pro Fokus -palvelut (Juridiikkafokus, Talousfokus ja Verotusfokus) ovat 1.5.2014 alkaen osa Talentumin tarjontaa.

Myynnin myötä palvelujen verkko-osoitteet ovat muuttuneet. Uudet osoitteet on päivitetty sekä Nelli-portaaliin että Josku-tietokantaan. Mahdollisesti aiemmin tekemäsi pikalinkit eivät enää toimi.

Kirjoihin tekemäsi kirjanmerkit siirtyvät uuteen toimintaympäristöön. Viimeisin käyttämäsi kirjanmerkkilista on tallennettu selaimesi evästeisiin. Palvelu pyrkii kopioimaan evästeet automaattisesti uuden osoitteen alle, jolloin kirjanmerkit toimivat kuten aiemminkin. Parhaiten kuitenkin varmistat kirjanmerkkien käytön jatkamisen ottamalla kirjanmerkkilistan koodin itsellesi ylös tai lähettämällä sen sähköpostiisi (Navigoi palvelun valikosta kohtaan Kirjanmerkit).

Mikäli kirjanmerkkilistasi katoaa osoitteen vaihdoksen yhteydessä, voit palauttaa sen syöttämällä ylös ottamasi koodin kirjanmerkkiosioon (Navigoi palvelun valikosta kohtaan Kirjanmerkit).

Talentum tekee palveluihin päivityksiä edelleen, ja ne saattavat aiheuttaa käyttökatkoksia.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa!

Ongelmailmoitukset ja lisätietoa: nelli(a)uef.fi

Kaarina Meriläinen
tietoasiantuntija
Verkkoresurssipalvelut

Share