Jovensuun Paginpertit talvikuul

Nuorien Paginperti kerävyy myös pyhänpiän 10.12. č 15–17. Vuvven jälgimäzel kerral piemmö Paginpertin omua rastavastu da pagizemmo sit, kui Nuorien Paginpertin enzimäine sygyzy on mennyh. Keviän Paginpertilöih voit sežo ehoittua tiemua. Keräle voit ottua hos midä magiembastu da koufeit-čuajut tuttuh tabah keitämmö. Sellitä sana -kižua opittelemmo sežo, täl kerdua sanat koskietah juuri rastavua, talvie da uuttu vuottu.

Paginpertii pietäh Helmi-tilas (Rantakatu 23 A, luandalkerros). Vedäjänny ruadau Milla Tynnyrinen.

Tulii Kaikkien Paginperti roih 17.12. č 16–18 hibridannu da sitgi pruaznuičemmo rastavastu. Tule sinägi da ota iččes lapset keräle! Linku on ainos samaine da sitä voit pakita sähköpoštači: natalia.giloeva@uef.fi. Kaikkien Paginperti sežo pietäh Helmi-tilas.

Vuotammo Paginpertilöih kaikkien murdehien pagizijoi!