Jovensuun Paginpertit kylmykuul

Jovensuus kerävytäh kylmykuusgi kui Nuorien, mugai Kaikkien Paginpertit. Nuorien Paginperti pietäh 19.11. č 15–17 da tiemannu kylmykuus ollah uvvet sanat. Programmas on tavan mugah välliä paginua da čuajut-koufeit keitämmö, ga ližäkse tahtozimmo, gu ozanottajat smietittäs sanua da tiemua yhtes Paginpertis duumaittavakse: kuibo net parem karjalakse? Sellitä sana -kižahgi kižuammo, ga täl kerdua keräl ollah ezimerkikse yhtehiskunnallizen da some- sego pereh- da ukonvemmelsanaston sanat.

Kaikkien Paginperti pietäh 26.11. č 16–18. Kaikkien Paginpertin vedäjänny täl kerdua on vienankarjalaine Olga Karlova. Kučutukse pagizijakse tulou Nunnu Raatikainen, kudai sanelou omassah elokses da kogemuksis karjalazis kylis. Kaikkien Paginpertih voit ottua ozua sežo Zoomači, linkan suat Olga Karloval (olga.karlova@uef.fi).

Vuotammo Paginpertilöih kaikkien murdehien pagizijoi!

Mollembien Paginpertilöin piendykohtu on tuttavah tabah Rantakatu 23 A (luandalkerros).