Kysely elvytyshankkeen toiminnasta vuosina 2021–2022

Kutsumme kaikki karjalan kielestä kiinnostuneet ja elvytyshankkeen työtä viime vuosina seuranneet vastaamaan elvytyshankkeen toimintaa koskevaan kyselyyn. Kyselyyn voivat vastata niin yksityishenkilöt, järjestöt kuin muutkin tahot. Kyselyllä kerätään kokemuksia ja ajatuksia elvytyshankkeen toiminnasta ja kartoitetaan kieliyhteisön toiveita, jotka kohdistuvat rahoituskauteen 2023–2024. Vastauksia käytetään elvytyshankkeen tulevan toiminnan suunnittelussa.

Vastausaikaa on kaksi viikkoa eli 27.2.2023 saakka.

Linkki kyselyyn.

Kyselyyn vastaamisen tukena voit käyttää elvytyshankkeen blogissa joulukuussa julkaistua kaksivuotiskatsausta, johon on koottu tiivistelmä elvytyshankkeen keskeisimmistä toimista rahoituskaudella 2021–2022.

Linkki kaksivuotiskatsaukseen.

Tämän kyselyn lisäksi myöhemmin keväällä tullaan avaamaan samankaltainen yhteistyöprojektihaku kuin vuoden 2021 alussa. Kannattaa siis pysyä kuulolla!