Tuhukuun Paginpertit Jovensuus

Jovensuun Paginpertit kerävytäh myös tuhukuul.

Ezmäi pietäh Nuorien Paginperti, kudai roih 18.2. č 15–17. Tiemua ei ole piätetty, ga tavan mugah pagizemmo omii dieloloi, juommo koufeidu-čuajuu da kižuammo sellitä sana -kižah. Täl kerdua kižah on otettu sanua elvytysprojektan blogan uuzis sanastoloispäi (kirjastosanasto, ystävänpäivän sanasto, kazvossyöjän sanasto).

Nuorien Paginperti pietäh Helmi-tilas (Rantakatu 23 A, luandalkerros). Vedäi on Milla Tynnyrinen.

Tulii Kaikkien Paginperti roih 25.2. č 16–18. Kučutukse pagizijakse tulou Mari Rajamaa libo Jeremielän Pikku-Iivanan Juššin Muarie.

Muarie on Karjalan Sivistysseuran halličuksen ozanottai da häi opastuu karjalan kieleh da karjalazeh kul’tuurah Päivännouzu-Suomen yliopistos. Muariel on sežo kogemustu kieliruavos karjalan kielen elvytysprojektas. Hänen paginan tiemu on Karjalan kieli- ta kulttuuriruato jokapäiväseššä elokšešša.

Paginpertih voit ottua ozua Jovensuus Helmi-tilas libo Zoomači. Vedäi on Olga Karlova. Zoom-linkan suat Olgal (olga.karlova@uef.fi), ei sinul sidä vie olle. Samaine linku ainos ruadau. Zoom-yhtevys on avvoi č 16–17. Jälgimäine čuassu paistah vaigu rožači-n’okakkai.

Ližiä tieduo suat Paginpertin sivul elvytysprojektan blogas.

Linku Paginpertin sivule.