Karjalankielinen materiaalipaketti lapsille

Tverinkarjalaisten ystävät ry, karjalan kielen elvytyshanke ja Karjalan Sivistysseura ovat koostaneet karjalan kielen viikon kunniaksi pienen karjalankielisen materiaalipaketin lapsille. Pakettia toimitetaan pääkaupunkiseudulla päiväkotiryhmiin, mutta sekä elvytyshankkeella että Karjalan Sivistysseuralla on joitakin ylimääräisiä paketteja, joita kiinnostuneet voivat hakea Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselta tai Helsingissä Karjalan Sivistysseuran toimistolta.

Pakettiin sisältyy kaksi lastenkirjaa (Milan perehen päivä ja Suuri kondie), karjalan kielen esite, pieni suomi-karjala-sanakirja ja linkki karjalankieliseen etäsatuun.

Elvytyshankkeella on paketteja 20, Karjalan Sivistysseuralla toiset 20. Paketit jaetaan nopeusjärjestyksessä, ja niiden noudosta sovitaan erikseen. Paketteja ei postiteta. Joensuun päässä paketeista voi olla yhteydessä elvytyshankkeen koordinaattoriin Milla Tynnyriseen (milla.tynnyrinen@uef.fi) tai elvytyshankkeen yhteiseen sähköpostiosoitteeseen (karjalanelvytys@uef.fi). Helsingissä yhteyshenkilönä toimii Eila Stepanova (toiminnanjohtaja@karjalansivistysseura.fi).