Livvinkarjalan kielikurssi (2019)

Igä elä, igä opastu – kačahtus livvinkarjalah (2019)

Luentokokonaisuus Igä elä, igä opastu tutustuttaa sinut yhteen karjalan kielen murteeseen, livvinkarjalaan. Videoilla käydään läpi jonkin verran kielioppia, mutta pääpaino on arkipäiväisen sanaston ja puhekielen opettelussa. Jokainen video on oma kokonaisuutensa, ja voit katsoa ne haluamassasi järjestyksessä. Videoilla karjalan kielen opettajana toimii Natalia Giloeva. Tervetuloa opiskelemaan karjalan kieltä!

***

Luventokokonaisuš Igä elä, igä opastu tuttavuššuttau šilma yhteh karjalan kielen murteheh, livvinkarjalah. Videolla kačellah minki verran kielioppie, ka piäasiena on jokapäiväsen šanašton ta pakinakielen opaššunta. Jokahini video on oma kokonaisuš, ta voit kaččuo ne šemmosešša järješšykšeššä, mimmosešša tahot. Videoloilla karjalan kielen opaštajana on Natalia Giloeva. Tule terveh opaštumah karjalan kieltä!

***

Luvendokogonazus Igä elä, igä opastu tuttavussuttau siuda yhteh karjalan kielen murdeheh, livvinkarjalah. Videoloissa on mingi verran kielioppie, a piädielona niissä on jogapäivähizen sanasson da paginakielen opassunda. Jogahine video on oma kogonazus, da videot voit kaččuo siinä järjessyksessä kun tahot. Videoloissa karjalan kielen opastajana on Natalia Giloeva. Terveh tule opastumah karjalan kieleh!

***

Luvendokogonažus Igä elä, igä opastu tuttavuttau sinuu yhteh karjalan kielimuodoh, livvinkarjalah. Videos on mingi verran kielioppii, ga piädielonnu sit on jogapäivähizen sanaston da paginkielen opastundu. Jogahine video on oma kogonažus, da voit kaččuo videot sit jälletykses, mittuzes tahtot. Videolois karjalan kielen opastajannu on Natalia Giloeva. Tule opastumah karjalan kieleh!

***

Videot on saatavissa myös tekstitettyinä. *** Voit kaččuo videot niisi tekstitykšien kera. *** Videot voit kaččuo i tekstityksen kera. *** Voit kaččuo videot sežo tekstityksenke.