Toimijoiden suunnittelutapaaminen

Tästä se lähtee!

Elokuun loppupuolella elettiin jännittävissä tunnelmissa, kun #paraskoulu-hankkeen toimijat tapasivat yhteissuunnittelun merkeissä ensimmäistä kertaa. Paikallista vahvaa osaamista oli saapunut täydentämään Leena Holopainen Jyväskylästä ja Sanna Vehviläinen Tampereelta. Työryhmän tavoitteena oli saada askelmerkkejä tulevalle hankekaudelle mm. ryhmien työskentelyn sekä tutkimustoiminnan näkökulmasta.

Yhteisen pöydän äärellä tutustuttiin, ryhmäydyttiin ja jalostettiin tavoitteita ja toimintamuotoja. Hankkeen kokonaisuus hahmottui ja tämän tapaamisen jälkeen oli huomattavasti helpompaa lähteä rakentamaan #parasta mahdollista kokonaisuutta osallistuville opettajille ja rehtoreille. Joensuusta hankkeen toimijoina ovat Jyrki Korkki, Hanna Nuutinen, Tuire Silvennoinen, Päivi Ruotsalainen, Anne-Mari Souto, Lasse Eronen, Jaakko Väisänen ja Sampo Forsström. Lisäksi Markku Pelkonen Lahdesta toimii rehtoriporukan mentorina.

Kuva 1: Photo by Felipe Correia on Unsplash
Kuva 2: Sampo