Opiskelijan uusivuosi

Opiskelijalle joululoma ja sen juhlapäivät ovat erityisen mukavia. Lomalla näkee monia kavereita, jotka ovat myös tulleet kotiin juhlimaan joulua ja uuttavuotta.  Ja tietenkin lomalla on aikaa myös touhuta perheen kanssa.

2015-12-30 13.44.42

Pikkuhiljaa alkaa tänne Etelä- Suomeenkin tulla paljon odotettu talvinen sää, mutta lumi puuttuu vielä valitettavasti.  Tämä on kuitenkin mahdollistanut luistelemisen ulkojäillä, joka on varsinkin entisen lätkäpelaajan unelma talvisin 😉  Muutenkin loma on sujunut kinkkua sulatellessa erilaisissa urheilutapahtumissa.

20151230_154012

Uudenvuodenaatto sujuu itselläni kavereiden kanssa juhliessa.  Käymme porukalla aina syömässä ennen illan juhlia ja saunaa.  Vuoden vaihtuessa kaupunki järjestää ilotulituksen ja se oli viime vuonnakin hieno show! Viikonloppuna alkaa olla aika palata Kuopioon ja sitten keskitytään taas koulujuttuihin.

Hyvää uutta vuotta kaikille!