Kevättä rinnassa :)

Heippa taas,

Tammikuu, vuoden pisin kuukausi (ainakin minun mielestä), on ohi ja viimeiset päivät sää on ollut todella keväinen. Aurinko on saanut ainakin meikäläisen mielialan nousemaan aivan uusille leveleille, ja askel tuntuu huomattavasti kevyemmältä. 🙂

Olen nyt viimeisien viikkojen aikana saanut edustaa UEF:in väreissä useammankin kerran –  ja se se vasta on ollutkin kivaa! Instagramissa meitä seuraavat varmaan huomasivatkin, kun pyörähdimme kollegani Sarin kanssa yhden yön reissulla Seinäjoen suunnalla, vaikka matkatavaroiden määrästä olisi voinut päätellä jotain aivan muuta. 😀

Yksi kevään odotetuimmista tapahtumista, jossa sain olla edustamassa omaa UEFiamme, oli valtakunnalliset opopäivät Joensuussa. Tapahtumassa vieraili sadoittain ohjausalan ammattilaisia ympäri Suomen ja viikonlopun ohjelmatarjonta oli erittäin mielenkiintoinen. Opopäivillä kainaloon tarttui myös Duudsoneitten  HP.  Tämä telkkaristakin tuttu luokanopettaja vaikutti oikein mukavalta ja rempseältä tyypiltä, ja taisipa hän mainita myös sen, että UEF on hänen entinen opinahjonsa.  Meiltä valmistuu siis myös Duudsoneita. 😉

Paavo, Olli, HP ja minä opopäivillä Joensuussa. 🙂

Eilen vierailimme Markon kanssa Joensuussa ammattiopiston Urapäivillä, jossa oli useampien oppilaitoksien – ja työelämän edustajia paikalla. Itselleni maaperä oli erityisen tuttu, sillä olen ennen yliopisto-opintoja suorittanut hiusalan perustutkinnon. Onkin tärkeää muistaa, että lukio ei ole ainoa väylä yliopistoon. 🙂

Mutta sitten ihan toiseen aiheeseen, eli YSTÄVÄNPÄIVÄÄN! <3 Vaikka vuoden jokainen päivä on mielestäni ystävänpäivä, on silti 14.2. päivä, jolloin on lupa halata ja muistaa ystävää ihan luvan kanssa.  Joensuussa tämän vuoden ystävänpäivä on myös erityinen, sillä Joensuun areenassa järjestetään ensimmäistä kertaa tapahtuma LUNTA ILOSAARESSA. Tapahtuma on loppuunmyyty, mutta ne onnekkaat, jotka olette lippunne hankkineet ajoissa, muistakaa, että me lähettiläät olemme siellä myös koko illan. Kannattaa siis suunnistaa meidän lähettiläiden luokse, siellä on luvassa jotain todella jännittävää! 😉

Ihanaa loppuviikkoa toivotteleepi

Hanna / ohjaus